sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Ihanaa joulukuu on alkanut! Jouluvalmistelut on hyvin suunniteltu ja keskiviikkona mennään murun kans jouluostoksille ja ihanille naisten joulumessuille! :) Tänä vuonna aion tehdä herkkulahjoja, esim suklaakonvehteja, vaahtokarkkeja suklaaseen dipattuna ja piparminttukepein yms.

Joulun tulo on pitänyt ajatukseni poissa vauva-projektista. 22.11 tehtiin toinen inseminaatio, joka oli aivan erilainen kuin edellein, oli eri lääkäri, jonka tapasimme ensi kerran, tämä oli mies henkilö ja makuuni höpötteli turhia ja oli hidas. Ongelmia oli saada siittiöt kohtuun, joten joutui käyttämään jotain välinettä jota ehdotuksestaan ei luojan kiitos näyttänyt minulle! Väline hieman nippaisi, mutta toinen kerta oli siis paljon epämiellyttävämpi!

Olen siis pyrkinyt olemaan ajattelematta asiaa ja tällä kertaa ei ole ollut minkään laisia oireita.. Viimeksi kaikki oli siis täysin psyykkistä..
Jännityksellä odotan, että tärppääkö.. Tällä kertaa kuitenkin asenne on aivan toinen, ehkä ei vieläkään tärppää, mutta toiveet ovat silti korkealla! Ensi viikonloppuna teen testin! Olisi parhain joululahja, raskaus! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti