torstai 1. tammikuuta 2015Pieni päivitys vuoden tapahtumista:

Parasta tietysti oli kun kesäkuussa ilmestyi tikkuun ne kaksi maagista viivaa vai oliko se hymiö, anyway,  siitä alkoikin mullistava ajanjakso. Raskaus on sujunut todella hienosti tähän asti, mutta viikonloppuna alkoi töissä tulemaan vatsa kipuja. Tein töitä normaaliin tapaan, nostelin muoreja ja kivuista huolimatta jatkoin vaan touhuamista. Raskausdiabetekseni vuoksi jouduin käymään diabeteshoitajalla tiistaina, joka ohjasi minut kätilöopiston päivystykseen. Onneksi menin, sillä selvisi, että minulla on ollut supistuksia ja vauva saattaa syntyä jo ennen aikaisesti raskausviikolla 35! Pojalla vaikutti kuitenkin olevan kaikki hyvin, teki massussa hengitysharjoituksia, mutta huono asia oli että poika on hieman liian pieni viikkoihin nähden, joita on siis nyt rv30+2. Sairaslomaa tuli äitiyslomaan asti ja en saa kantaa painavia kauppakasseja yms. En saa kävellä pitkiä lenkkejä ja pitää levätä. Huomaa kyllä jo lyhyen kävelyn jälkeen, että tulee painetta alavatsaan. Joten täytyy levätä, ettei poika syntyisi ennen aikojaan, laskettu aika olisi siis vasta 10.3! Joten nyt siis yritän pakko lepuuttaa itseäni alkuvuoden.

Rankkaa viime vuonna oli kyllä asunnonmyyntirumba! Myimme asuntoamme niiiin kauan, en edes tarkalleen tiedä kuinka kauan. Mutta vihdoin ja viimein, kun olimme jo melkein luovuttaneet ostaja löytyi! Ja toisen "huono onni" kääntyi meidän onneksemme, kun murun "tyttärelle" tuli avioero ja he myivät ihanan asuntonsa meille.

Uusi alkanut vuosi alkaa siis lepäillen ja varovasti pakkaillen, pienen pojan syntymää odottaen ja toivoen että sinnittelisi vielä kaksi kuukautta massussa. Kuukauden päästä on sitten muutto, ihanaa! Ja mikä omituisinta olen vuoden kotona äippälomalla!

Kiitos kuluneeta vuodesta ja onnea uuteen vuoteen 2015! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti