maanantai 11. lokakuuta 2010

Tänään on ollut vapaapäivä, ja erittäin ihana sellainen. Yhteinen vapaapäivä on vietetty aivan ihanassa syyssäässä, aurinko paistoi koko ihanan päivän. Kävimme ruoholahdessa meren äärellä romanttisella kävelyllä. Rakastan kävellä helsingin keskustassa tai sen läheisyydessä. Katsella erilaisia taloja ja maisemia ja tietenkin ihastella pieniä putiikkeja.

Kävimme myös "anopillani" pyörähtämässä ensimmäistä kertaa. Tiedättehän anopit, vain pikainen käynti ;D

Ai niin ja muruni haki yhteishaussa monimuotokoulutukseen ylempään ammattikorkeakoulu tutkintoon, pitäkäähän peukkuja! :) Niin ja kihlasormusten kaiverrukset on vihdoin lyöty lukkoon, ja päiväkin melkolailla sovittu <3

Nyt ilta jatkuu tv:tä katsellen ja viikonloppuvapaata odotellen :)

Ps. Iidalle terkkuja x)

2 kommenttia:

  1. Älä ota kommenttiani väärällä tavalla, en ole millään lailla lesbosuhteita vastaan.

    Mua kuitenkin ärsyttää sellainen ajattelutapa, että miehet ovat jotain kaljalta haisevia juntteja jotka naisen täytyy "ottaa kontolleen", mutta toinen nainen on ihana ja ymmärtäväinen keskustelutaitoinen ihminen, jonka kanssa voi tuntea sielujen sympatiaa ja vain nainen ymmärtää toista naista kunnolla. Kuljetko sä laput silmillä, vai etkö ole huomannut että on vaikka kuinka paljon kilttejä, mukavia, huumorintajuisia, komeita, hauskoja, keskustelutaitoisia ja ymmärtäväisiä miehiä olemassa. Ehkä et vaan kiinnitä heihin huomiota, koska et ole miehistä sillä tavalla kiinnostunut.

    Itse asiassa tietyt miehen ja naisen väliset erot tuovat suhteeseen vain mielenkiintoa. Liika samankaltaisuus voi päinvastoin tuoda suhteeseen ongelmia, etenkin jos on kaksi naista ja molemmat samanlaisia nalkuttajia tai asioiden vatvojia kuten naiset usein ovat. Ja myös miehen kanssa pystyy kehittämään rakastavan suhteen ja hyvän ja syvällisen keskusteluyhteyden. Mun mies ainakin ymmärtää mua paremmin, kuin naispuoliset kaverini, koska hän tuntee mut läpikotasin. Ei sellaista asiaa olekaan, josta en miehelle voisi kertoa. Ja hyvä ja rakastava parisuhde miehen kanssa ei ole mitään miehen "kontilleen ottoa" yhtään sen enempää kuin naisenkaan.

    Heteroilla voi olla gay-suhteista vääriä mielikuvia mutta sama toimii molempiin suuntiin. Ei kannata kuvitella, että heterosuhteissa nainen passaa kaljoittelevaa ukkoa ja pyykkää ja kokkaa päivät. Monet parit harrastavat, keskustelevat, sisustavat, tekevät ruokaa yhdessä. Itselle ajatus naisen kanssa seurustelusta tuntuisi oudolta ja seksuaalisesti vastenmieliseltä ja omat lapset on mulle todella tärkeitä. Eli jokainen tyylillään.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentista.Ja tosiaan en ole millään lailla heterosuhteita vastaan. Vaan minulla vain on nuoresta iästäni riippumatta huonoja kokemuksia miehistä. Kaikilla on omat mielipiteensä ja kunnioitan niitä. Ja kun suhteesta on kyse ei ole merkitystä minusta sillä sukupuolella vaan sillä millaisia nämä ihmiset ovat. Olet ehkä ymmärtänyt teksteistäni niin että olisimme kumppanini kanssa aivan samanlaisia, tietenkään näin ei ole. Tietysti samankaltainen ajattellu joissain asioissa ja mielenkiinnon kohteissa, mutta se on todellakin rikkaus kun kumppanit ovat tietyissä asioissa erilaisia. Mutta hienoa, että olet onnellisessa suhteessa miehesi kanssa, mutta niin olen minäkin naiseni kanssa. Jokainen tyylillään ;)

    VastaaPoista