torstai 25. marraskuuta 2010

Astia asiaa

Olen niin rakastunut Arabian Runo- astiasarjaan! <3 Upeasti tehtyjä astioita ja ihanan käytännölliset värit. Hyvin tyttömäinen astiasto, josta pidän kovasti.

Jouluun sopisi hyvin Runosarjan Hallamarja ;)


Nyt alkaa uuden astia sarjan keräys! Jee! :) Mutta edellisestä pitäisi päästä ensin eroon, olisiko joku kiinnostunut vähän käytetyistä Iittalan Taika-astioista?


2 kommenttia:

  1. Harmillista itsestäni on noissa jossain teema-astioissa, että niillä on ensimmäiseksi hintaa ihan sikana, et voi kerralla ostaa älytöntä määrää. Ja toiseksi kun ovat vain 'hetken' sitten jo valmistuslopetetaan. Siksi itse en mene ihastumaan noihin teema-astiastoihin :(

    VastaaPoista
  2. Tottahan tuo. Olen ollut aina himoshoppailija astia-saralla :P Ja hintaviahan ne on juuri siksi haluaisin myydä taika-astiani pois, koska makuni on muuttunut ja runo-astiasto olisi täydellinen ja monikäyttöinen, väriensä vuoksi. Ja aina voi toivoa keräämiään astioita lahjaksi ja esim. minä ainakin pyrin siihen, että ostaisin aina palkkapäivän saapuessa, yhden astian, jolloin ei sarjan keräämiseen niin kauaa mene.

    VastaaPoista