sunnuntai 26. syyskuuta 2010

Stressi

On ollut jotenkin jonkun aikaa hirveän stressaava ja ahdistava olo, varsinkin töissä, olen käyttäytynyt epäammatillisesti työkavereitani sekä vanhuksia kohtaan, tunnen siitä huonoa omaatuntoa, mutta onneksi muruni palautti minut eilen "maan pinnalle" ja sanoi, että oli huomannut pahanoloni ja yritti kovasti auttaa ja ymmärtää. Itkuhan siinä pääsi, mutta ajattelin asioita tosissani. Tänään päätin ottaa renommin ja olla stressaamatta pienistä asioista. Homma luisti paljon paremmin, mummot olivat myös iloisempia ja renompia, enkä menettänyt hermojani :) Kiitos siitä murulleni <3

Stressi on varmastikin alkanut jo viime vuoden joulukuussa kun meidän seurustelumme alkoi ja sukulaisten kanssa oli vääntöä asiasta. Tietysti se oli minullekkin iso elämän muutos. Nyt sitten tuntuu ettei ikinä ole aikaa omille tai yhteisille asioille, kun tuntuu, että on kokoajan vain töissä ja kun on vapaata on ihan puhki ja haluaa vain rentoutua ja nukkua pitkään. Ja tietysti jännitän kovasti sitä, että valitaanko minut uuteen työpaikkaan..

Tämän illan olen yrittänyt ottaa rennosti ja olen tehnyt vain niitä asioita jotka ovat tuntuneet hyvältä. Olen lukenut ihania muotiblogeja ja kuunnellut ihanaa Rihannaa. Nyt odottelen muruani ja alan tehdä kinnkupiirakkaa nams!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti