torstai 30. syyskuuta 2010

Tuntuu, että on liian vähän aikaa. Kun on kolmivuorotyö on aika vielä vähäisempää. On eri päivinä vapaapäiviä, eri vuoroja ja yhteistä aikaa kumppanin kanssa yksinkertaisesti liian vähän. Välillä tuntuu, että näkee vain illalla hieman ennen nukkumaan menoa.

Kuitenkin kun on kuunnellut toisten parisuhteessa olevien ihmisten kertomuksia, kuinka he harrastavat sitä sun tätä vielä töiden jälkeen. Tulee mieleen kuinka se parisuhde sitten voi, jos ihmiset ovat päivät töissä ja harrastavat vielä kaiken näköistä siihen päälle. Tietysti harrastuksia pitää ja saa olla, mutta jos koko päivä menee töihin ja harrastuksiin, niin miten parisuhde sitten voi voida hyvin, vai onko se merkki siitä, että parisuhde voi huonosti?

Minä ainakin olen huomannut sen, että työtä on niin paljon ettei töiden jälkeen oikein jaksa enää tehdä mitään. Vapaapäivät menevät sitten mieleisiin asioihin joko yhdessä tai yksin. Mutta ainakin me nautimme kaikesta, vaikka vähäisestäkin ajasta kun saamme olla yhdessä. Oli se yhdessä olo sitten vain makoilua sängyssä väsyneenä ja juttelua tai elokuvan katsomista.

 Minulle tärkeää on yhteinen aika, haluan pitää huolta parisuhteestani! Meillä on aina iltaisin yhteinen hetki, se kumpi on aiemmin kotona, tekee ruokaa ja yhdessä syömme ja juttelemme asioista,se on mukavaa ja saa purkaa asoita ja nauraa yhdessä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti