torstai 16. syyskuuta 2010

Tavallista elämää..

Meidän suhteemme on aivan tavallinen, elämme ihan tavallista ja niin sanottua "normaalia" elämää. Monet ajattelevat, että lesbot esim. harrastavat paljon hurjempaa seksiä kuin heterot. "Roikkuvat kattokruunuista" ja muuta vastaavaa. Tietysti seksi on mielestäni paljon parempaa naisen kanssa, kuin miehen, mutta ei nyt sentään ylireagoida. Kaikessa on naisen kanssa mielestäni helpompi olla, koska nainen tietää naisen hormonitoiminnan ja ymmärtää paljon helpommin ailahtelevaisuutta, kuukautisia ja muita naisten elämään kuuluvia asioita. Naiset ovat samalla aaltopituudella.

Seurustelumme on aivan samanlaista kuin heteropariskunnilla. Käymme töissä ja kohtaamme aina samoja arkipäivän ongelmia, kumman luokse tänään, ja kun kuitenkin täytyy aina miettiä mitä tavaroita tarvitsee mukaan ja onkohan siellä toisessa kodissa juuri ne vaateet, meikit ja muut tavarat joita tarvitsee.

Meillä ei ole ollut kunnon riitojakaan, pientä kinastelua vain ja jos on ollut riidan tulo pinnalla, se on kestänyt hyvin lyhyen ajan ja heti juteltu ja sovittu asia halki. Kinastelujen aiheet ovat aivan arkipäiväisiä, kuten tiskaus ja siivoaminen.

Elämme aivan tavallista "perheelämää".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti